Evenementenkalender


Lenterit - Regio: noord-west

22 apr 2017
Locatie: Noord-Holland

De kop van Noord-Holland kleurt zich in april overvloedig, hectare na hectare, met de mooiste voorjaarstinten! Daar gaan we op zaterdag 22 april a.s. van zeer nabij heerlijk van genieten! Kijk ook eens op www.bloeiendzijpe.nl. Aan het eind van de dag zijn we hartelijk welkom bij Henk Sloëtjes (rubriek Terug in de tijd) in zijn monumentale stolpboerderij voor een persoonlijke rondleiding. Wie dat wil, prikt een vorkje mee tussen zijn tien oldtimers! Die kans krijgt u maar één keer! Blokken die zaterdag dus!!

U krijgt bij aankomst een mooi, overzichtelijk routeboekje, waarmee u in één oogopslag ziet waar u die middag zoal verwacht wordt. We rijden geen al te lange rit en hebben voor u enkele uiterst fleurige tussenstops uitgezocht. De precieze locaties zijn vanwege schommelingen in het voorjaarsweer pas begin april bekend.

Automuseum Schagen heet ons hartelijk welkom (zie ook www.automuseumschagen.nl). Na de koffie gaan we (voorzien van een klein lunchpakketje) op weg naar een locatie waar we met al onze VW`s midden tussen de bloembollen mogen staan. Dat wordt een unieke fotosessie!! In de middag ook aandacht voor de inwendige mens met een echte West-Friese lekkernij. In de tussentijd heeft Henk Sloëtjes in Wognum de koffie bruin, de frisdrank koud en de tafel gedekt (alleen voor wie zich voor het avondeten heeft aangemeld, want dit is natuurlijk niet verplicht). Per persoon rekent u € 12,50 af. Kinderen van 4-12 jaar € 6,-. Voor het overige zijn er geen onkosten aan deze Lenterit verbonden.

Het programma
- vanaf 11:00 uur: Ontvangst bij Automuseum Schagen, Lagedijkerweg 1A, 1742 NB Schagen (tel. 06-54953110);
- 12.00: Vertrek voor de toertocht met enkele tussenstops;
- vanaf 16:00 uur: Aankomst bij Henks�€� monumentale stolpboerderij, Kerkstraat 1, Wognum (rondleiding + maaltijd voor wie dat wil).

Vóór 15 april a.s. even een mailtje sturen wanneer u wilt deelnemen!!
Henk wil graag bij benadering weten hoeveel gasten hij `s middags bij hem thuis mag verwelkomen en rondleiden. En natuurlijk voor hoeveel personen hij de tafel moet dekken! Dat geldt ook voor de locaties onderweg. Geef daarom vóór 15 april a.s. even door met hoeveel personen u denkt te komen en of u `s avond bij Henk de maaltijd wilt gebruiken (kosten € 12,50 p.p.). Dan weten we een beetje hoe of wat.
Email: mjc.schouten@hotmail.com of bel 06-21124689.
Alvast bedankt.
Hartelijk welkom allemaal!meer info over shows: www.vwshows.com