Evenementenkalender


LVWCN hotelreservering voor Hessisch Oldendorf - Regio: landelijk

23 jun 2017 - 25 jun 2017
Locatie: Hessisch Oldendorf (D)

In het laatste weekend van juni 2017, dus van 23-25 juni 2017, is het weer zover. Voor de 7e keer alweer wordt dan het Internationale Volkswagen Veteranentreffen in Hessisch Oldendorf gehouden, vlakbij Hameln. Een �€�must�€� voor elke echte VW liefhebber!! Het vindt slechts eens in de 4 jaar plaats.

hotelreservering - De bezoekers zullen weer van heinde en verre komen, en nu al zijn er nauwelijks nog hotelkamers in de omgeving te krijgen. Maar de LVWCN heeft al eind vorig jaar een aantal kamers geblokt, en er is daar nog plaats voor LVWCN leden! Het is het Rattenfängerhotel Berkeler Warte aan de rand van het leuke stadje Hameln, bekend door het verhaal van de Rattenvanger. Het ligt circa 10 km oostelijk van Hessisch Oldendorf.

De prijzen zijn als volgt: 1-persoonskamer € 59,50, 2-persoonskamer € 77,- per nacht. Dit is nog zonder ontbijtbuffet, dat kost € 8,50 per persoon. Vooruitbetaling of aanbetaling niet nodig. Het hotel heeft een grote, gratis parkeerplaats.

Wanneer je van dit aanbod gebruik wilt maken, graag een bericht naar Tiddo Bresters, t.bresters@wxs.nl, met vermelding van je naam, het aantal personen en je e-mailadres. En graag ook de gegevens van de luchtgekoelde VW, waarmee je naar Hessisch Oldendorf gaat vast doorgeven. Want de kamers zijn bestemd voor LVWCN leden die met hun eigen luchtgekoelde naar dit evenement afreizen. En wacht niet te lang, er zijn niet zo veel kamers meer over, en de optie op de nog �€�onverkochte kamers�€� vervalt per 23 april.

camping - De kampeerders kunnen het beste rechtstreeks contact leggen met Camping �€�Am Waldbad�€� in Halvestorf. Dat is in de buurt van Hameln, eveneens circa 10 km van Hessisch Oldendorf. Contactgegevens op de website: https://www.campingamwaldbad.de/index.php

gezamenlijke rit op vrijdag 23 juni - Het plan is om die dag rond 11 uur te verzamelen in het fraaie Automuseum Melle. Dat ligt ca. 100 km van de grens bij De Lutte. Na de bezichtiging gaan we dan �€�binnendoor�€�, via een uitgestippelde route, naar Hameln. Dat is ook een afstand van ca. 100 km.

bezoek PS Speicher in Einbeck op zondag 25 juni - Voor wie dat wil staat op zondag 25 juni een bezoek aan de PS Speicher in Einbeck op het programma. Dit is een nieuw, innovatief museum, met een fantastische collectie auto�€�s, motorfietsen én vrachtwagens en bussen, waar je ook versteld zult staan van de vele verrassende interactieve opties, die je helpen om een onvergetelijke �€�tijdreis�€� te maken. Einbeck ligt circa 50 km oostelijk van Hameln. In juni is er waarschijnlijk een speciale tentoonstelling ter gelegenheid van 50 jaar T2, de in 1967 geïntroduceerde Panorama Bus. Wanneer je er gelijk na het ontbijt heen gaat, hou je nog genoeg tijd voor de terugreis over, zelfs met je luchtgekoelde.

Zie de PS Speicher website: https://ps-speicher.de/www/en/index.php (Duits of Engels)

Meld je voor het hotel, de rit naar Hameln, en/ of het bezoek aan de PS Speicher in Einbeck aan via t.bresters@wxs.nl . Graag zo snel mogelijk, in ieder geval niet later dan 21 april 2017! Ook je vragen zijn uiteraard welkom.

Tiddo Brestersmeer info over shows: www.vwshows.com