Evenementenkalender


Voorjaarsbijeenkomst - Regio: landelijk

02 jun 2017 - 05 jun 2017
Locatie: Midwolda, Groningen

Zoals inmiddels een aantal weten organiseer ik (Henk Akkerman) weer een LVWCN weekend in oost-Groningen. Het najaarsweekend in 2012 heb ik het ook georganiseerd en stonden toen op camping
`De Bouwte` in Midwolda en daar zijn we nu weer te gast. Het is een kinder vriendelijke camping waar eventueel honden ook welkom zijn. Kijk maar eens op hun site www.campingdebouwte.nl.

Er zijn op het terrein een aantal chalets beschikbaar die van te voren geboekt dienen te worden. Een hotel of Stayoke hostel zijn in een dorp verderop. Hier kom ik in een volgend bericht net op terug. Het is 4 dagen tijdens het pinksterweekend in 2017. Dus ook voor mensen die iets verder mogen rijden naar het Groningse zijn van harte welkom.

De 4 dagen zelf. Het programma, deze wordt in een volgende bericht uitgebreider vermeld. Officieel begint het 2 juni. Maar als je eerder naar de camping wilt is dat geen probleem. Graag contact op nemen met de camping. 0597-591706

Vrijdag is de dag van aankomst.

Zaterdag staat een rit gepland en `s avonds is er een whisky en wijn proeverij door Thijs. De Whisky slijter van Nederland vorig jaar.

Zondag en maandag gaan we naar een oldtimer vliegshow in het Oostwold. Dit is een pinkster vliegshow die elke 2 jaar wordt georganiseerd. Het is op een prive vliegveld van Tom van der Meulen. Hij maakt er elke keer met zijn mensen weer een geweldige show van. Ga maar eens naar Youtube `airshow Oostwold`. Er komt een verscheidenheid aan vliegtuigen, stunts, demonstraties enz. langs.

En zondagavond komt de BBQ- bus voor een BBQ.

Hoe het verder aangekleed gaat worden vertel ik jullie later. Het wordt weer een zeer geslaagd weekend.

Het inschrijfformulier : 2017voorjaar.doc

Stuur je ingevulde inschrijfformulier of vragen naar henksmail@online.nl

meer info over shows: www.vwshows.com