Evenementenkalender


Herfstrit - Regio: oost

29 okt 2017
Locatie: Zwolle

Zondag 29 oktober staat de jaarlijkse herfstrit van de luchtgekoelde VW club weer op het programma. Dit keer zetten we Zwolle op de kaart!!! We starten midden in het centrum van deze prachtige Hanzestad en wel op het Grote Kerkplein pal voor het Stadhuis. Een van de bekendste evenementen pleinen van Zwolle.

We verwelkomen jullie graag vanaf 10.30 uur op deze bijzondere locatie. Het Grote Kerkplein plein is speciaal voor ons gereserveerd en we staan al vermeld op de evenementenkalender, zodat ook belangstellenden de prachtige auto`s kunnen komen bewonderen. Een poetsbeurt is dus op zijn plaats.

Het Grote Kerkplein is te bereiken via de Nieuwe Havenbrug en dan de Blijmarkt op waar je het kunstmuseum de Fundatie al duidelijk kunt zien. Dit vroegere Paleis van Justitie heeft nu een moderne opbouw met lichtblauwe Makkemse tegeltjes die de Wolk en ook wel het Ei genoemd wordt en de kleur van de lucht aanneemt. Geen tijd om te bezoeken, want via de Praubstraat kom je op het Grote Kerkplein. Hier is het Stadhuis en ook de Onze Lieve Vrouwe Basiliek te zien.

Bij horecagelegenheid De Beurs zijn we welkom voor een kopje koffie of thee en na de rit sluiten we hier af met een soepje. Beiden worden aangebonden door LVWCN en zo krijgt onze rit, die rond 12.00 start, een kop en een staart.

Wil je wel eens meer van Zwolle zien, zoals de Librije, de Peperbus en de Sassenpoort als ook haar mooie omgeving, dan zien we je graag 29 oktober.

Pim en Ingrid de Lintmeer info over shows: www.vwshows.com