Evenementenkalender


Kleine raampjes dag 2 - Regio: landelijk

06 aug 2017
Locatie: Laren (N-H)

Komt u op zondag 6 augustus a.s. ook naar de 2e Kleine Raampjes dag in Laren (Noord-Holland, bij Hilversum)? Midden in het dorp Laren is een groot parkeerterrein waar veel evenementen worden gehouden. Het terrein biedt ruimte aan 210 auto`s, dus een prachtige ontmoetingsplek voor ALLE luchtgekoelde VW`s. Er is een speciale vintage plek voor Ovalen, Karmann Ghia`s en Brillen. Al dat moois is uw bezoek méér dan waard!

Op de Kleine Raampjes dag is ook weer de Clubshop en de info-stand van de LVWCN aanwezig. Leo Eras voorziet het publiek van de nodige informatie over de luchtgekoelde auto`s. Voor deze dag hebben we, buiten al het moois van de leden, ook nog eens 3 bijzondere auto`s: een originele Herbie uit de Disney film `Herbie goes to Monte Carlo` uit 1977, een donkergroene politie Cabr io Kever met 4 deuren en een prachtige Hebmüller. Er zijn indertijd 7 Kevers voor de Disney film omgebouwd die allemaal iets bijzonders moesten doen. Het speciale van deze Herbie is, dat hij kon rijden zonder chauffeur!

Het belooft weer een gezellige dag te worden in Laren. De Kleine Raampjes dag is zondag 6 augustus 2017, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het adres is Zevenend, Plein 1945 in het centrum van Laren (Noord-Holland). Toegang en deelname is gratis. U bent van harte welkom!meer info over shows: www.vwshows.com