Evenementenkalender


Twenterit - Regio: oost

02 jul 2017
Locatie: Start : Weerselo

Uiteraard ontbreekt traditionele Twenterit ook dit jaar niet op onze evenementenkalender ! Voor het achtste jaar achtereen gaan we ook dit jaar weer een rondrit uitzetten door het mooie Twente. Zoals in de evenementenkalender aangekondigd zal de rit dit jaar plaatsvinden op zondag 2 Juli 2017.

Inmiddels zijn wij al weer druk aan de slag om een prachtige route uit te zetten door het mooie Twentse landschap. Details zijn op dit moment nog niet bekend, maar uiteraard gaan we weer op zoek naar de mooiste plekjes in Noord en Oost Twente.

De route zal dit jaar worden verreden op zondag 2 Juli 2017, en vanaf 10.30 uur verzamelen we bij het startpunt van de route: Garagebedrijf Auto Meijerink. Hier worden jullie met koffie ontvangen, en vanaf daar zullen we dan starten met de rondrit.

Let op: Garagebedrijf Auto Meijerink is verhuisd en heeft een nieuw adres: Tip 12, 7595 KN Weerselo (industrieterrein Echelpoel). We starten dus vanaf deze nieuwe locatie in Weerselo !

En evenals voorgaande jaren hopen we ook dit jaar weer op een grote opkomst van vele LVWCN-leden met hun luchtgekoelden ! Zet het dus in Uw agenda !

Meer informatie ? Je kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail: a.westenbroek@hetnet.nl of telefonisch via 06-26518335.

Graag tot ziens op 2 Juli a.s. !

Met luchtgekoelde groet,
Rudi Maas, Erik de Jong en Alfred Westenbroekmeer info over shows: www.vwshows.com