Keverwinterfestijn / Aircooled Winterfest

Start datum: 4 januari 2020

Eind datum: 5 januari 2020

Locatie: Rosmalen

Andere club evenement

Op 4 en 5 januari 2020 is het weer zover, een gezellig samenzijn van alle luchtgekoelde VW enthousiasten in Rosmalen. Alle hallen zullen weer tot de nok toe gevuld zijn
met auto’s, Clubs en onderdelen. Ook dit jaar zijn wij als luchtgekoelde VW club weer gevraagd om deel te nemen aan het Keverwinterfestijn. Natuurlijk werken wij als LVWCN daar graag aan mee. Want, waar anders dan tijdens het Keverwinterfestijn kun je je als club aan zoveel bezoekers presenteren? Waar anders hebben wij de ruimte om u in zó grote getale als lid te ontvangen, te verwennen met koffie, thee en iets lekkers? Dit vindt u alleen maar in het Autotron in Rosmalen tijdens het Keverwinterfestijn! Noteer de datum daarom nu gelijk in uw agenda, wij heten u op onze stand van harte welkom!

‘Winter Holiday’ is dit jaar het thema. Een thema waar wij dankbaar gebruik van maken. Als het allemaal lukt, zal de 1303 Kever van Pim de Lint (waarmee hij in 2017 in Zweden aan de ‘Cold Balls’ ijscross mee heeft gedaan) op onze stand aanwezig zijn. Méér winterpret met je luchtgekoelde VW kun je je nauwelijks voorstellen!

Dit jaar zal ook de Clubshop weer groots aanwezig zijn. Ook de Clubshop zal omgetoverd worden in winterse sferen. Het is de bedoeling dat tijdens de beurs de nieuwe Clubkleding aanwezig zal zijn. Voor iedereen die € 20,00 of meer in de Clubshop besteedt, hebben wij een gratis VW kalender van Paruzzi beschikbaar (op=op). Dit jaar opnieuw ook een aparte stand met de Techboekenreeks van Xavier Delcourt (in begrijpelijk Nederlands geschreven technische luchtgekoelde VW boeken, rijkelijk voorzien van foto’s en uitleg). Op zondag zal Xavier zelf ook aanwezig zijn op de stand. Voor hen die meer dan één deel tegelijk willen aanschaffen, geldt ook hier: een gratis Paruzzi VW kalender (op=op).

Oproep : Uw hulp hebben wij ook dit jaar weer héél hard nodig!

Vrijdag 3 januari gaan wij vanaf 10.00 uur weer opbouwen. Heeft u tijd? Meldt u dan aan op: lvwcn.kwfstand@gmail. com. Als u ons een halve dag of meer komt helpen, geven wij u graag een vrijkaart mee voor de beurs. Ook voor zaterdag en zondag zoeken wij nog mensen die in de informatiestand willen meehelpen. Het is daar altijd een heel gezellige sfeer. Ook hier geldt: komt u ons een halve dag of meer helpen, dan belonen wij dat graag met een gratis toegangskaart voor de beurs. Kunt u maar een paar uurtjes helpen, ook dan bent u natuurlijk van harte welkom
Willem Sustronk, coördinator LVWCN-stand KWF 2020

Meer info : www.aircooledwinterfest.nl