Limburg rit

8 juni 2024
Tijd: 00:00 - 00:00
LVWCN evenement

Wegens succes geprolongeerd: de Limburg-rit, met vorig jaar ruim 40 luchtgekoelde Volkswagens en een 80-tal deelnemers. Eerder stond al een ‘Save-the-Date’ bericht in de Luchtboxer, dus wie weet staat’ie al op de kalender of in je agenda. Tijd voor iets meer informatie, maar niet alles. Het is leuker om niet alles vooraf prijs te geven.

Op zaterdagochtend 8 juni tussen 10.30 en 11.00 uur worden alle deelnemers ontvangen in het Midden-Limburgse Roermond, vlakbij de A73, op een locatie die tot in de haarvaten Limburg vertegenwoordigt. Het begint meteen al met goed oriënteren en de routebeschrijving volgen, want het adres leidt je via een navigatie naar een compleet andere plek. Koffie, thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai staan natuurlijk voor je klaar. Voordat je gaat toeren, is de kans groot dat je bovendien al een tweede, heuse Limburgse traditie hebt beproefd…

Dit jaar blijven we grotendeels op Nederlands grondgebied, maar we tikken de grens met onze Duitse en Belgische buren wel regelmatig aan, op weg naar zuidelijker Limburg. Laat je die 8e juni bevangen door het ultieme vakantiegevoel. Geniet volop van dat typische, prachtig glooiende Limburgse landschap met al die mooie vergezichten, groene weides en authentieke dorpjes. Al blijven we in Nederland, waan je toch – al toerend – in een stukje Beieren of een slaperig Frans dorpje. Gewoonweg on-Nederlands mooi, dat stukje buitenland in eigen land! We finishen ook weer in Roermond, met een drankje, maar zo gewenst ook met een hapje. Een mooie kans om het er samen nog gezellig te maken; verenigen met een hoofdletter!

De organisatie van de Limburg-rit 2024 is opnieuw in handen van Arno Bendermacher. Heb je vragen, dan kun je bij hem terecht: arno.bendermacher@ziggo.nl of 06-53154213.

Aanmelden kan al!
Sterker nog: de eerste equipes staan al genoteerd. Ben ook jij er al uit? En past de 8e juni in jouw planning? Doe dan mee en stuur een e-mail naar Arno, met vermelding van type VW, bouwjaar en kenteken, naam bestuurder en namen overige inzittenden.