LVWCN op het van Heekplein

3 juli 2022
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Enschede
LVWCN evenement

Net als vorig jaar zijn we als LVWCN ook dit jaar weer uitgenodigd door de stichting ‘Reuring op het Van Heekplein’ om op zondag 3 juli een meeting te houden op het mooie H.J. van Heekplein in Enschede.

Naast onze meeting, zijn er deze dag ook de zondagmarkt en een curiosamarkt. Ook de winkels zijn open. Verder zijn er op het foodplein diverse snacks verkrijgbaar en uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht.

Het Van Heekplein ligt midden in het gezellige centrum van Enschede. We kunnen onze auto’s veilig op het plein neerzetten. Kortom, een mooie mogelijkheid om onze luchtgekoelden én onze club te laten zien aan een groot publiek. En bovendien een leuke dag voor jong en oud en het hele gezin! De zondagmarkt vindt plaats van 12:00 tot 17:00 uur. Het is het makkelijkst om er tussen 11.00 en 12.00 uur heen te rijden, dan is het in de binnenstad nog niet zo druk.

Wil je aanwezig zijn, geef je dan even op via: https://zondagmarktenschede.nl/agenda/kever-meeting-enschede/. Je ontvangt dan per e-mail een bevestiging van je inschrijving en een routebeschrijving met verdere aanwijzingen.

Zijn er vragen, neem dan gerust contact met ons op (via evenementen@lvwcn.nl).
Graag tot ziens op zondag 3 juli in Enschede!
Alfred Westenbroek en HendrikJan Wijers