Type III / Type IV samen uit

25 juni 2022
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Start: Paruzzi in Yerseke
LVWCN evenement

LVWCN tourrit in Zeeland voor Volkswagens Type III en IV, samen met de VW 412 Club Holland
Vertrekpunt: bij Paruzzi Classic Car Parts, Kreeft 16 in Yerseke (Zeeland)

Vorig jaar verschenen er ruim 30 Types III en IV aan de start voor een samen met de VW 412 Club Holland georganiseerde tourrit dwars door de stroomgebieden van Lek, Rijn en Waal. Het was toen 60 jaar geleden dat de eerste Volkswagen Type III verscheen. Dat samen optrekken smaakte naar meer. We ontmoeten elkaar op zaterdag 25 juni opnieuw, nu in Zeeland.

Adverteerder Paruzzi in Yerseke helpt ons die morgen met koffie en een Zeeuwse bolus gastvrij op weg. Chapeau! We verzamelen ons bij dit gastvrije bedrijf vanaf 10.30 uur en vertrekken er om circa 11.15 uur. Deelname aan deze Type III meets Type IV ontmoetingsdag kost € 12,50 p.p. Aanmelding vooraf is noodzakelijk. Dat kan tot 18 juni (zie hieronder).

De hele dag ontzorgd! We trekken door de befaamde ‘Zak van Zuid-Beveland’. Natuurlijk zien we op die 25e juni niet alleen maar asfalt. Samen gaan we tijdens de circa 60 km lange rit van alles zien en proeven. Zaterdag 25 juni a.s. wordt kortom een mix van smikkelen, lokale nostalgie en prachtige fotogenieke weggetjes, waarvan er vele niet eens op Google Maps voorkomen. Na een fotomomentje rond 12.00 uur bepaalt u tot 15.00 uur uw eigen tempo. De lunch is gepland in een dorpje met Zeelands’ mooiste door bomen omzoomd pleintje. Voor de gezonde trek haalt u onderweg wat lekkers op. Vanaf 15.30 uur focussen we ons op de oogst van zwarte bessen (de regionale trots van ‘De Zak’). Tenslotte wacht ons een uitnodigend terras met direct zicht op de Westerschelde. Wie wil dáár nu niet eens belanden?

Voor wie dat wil is er vanaf 18.00 uur, op diezelfde locatie aan het strand van de Westerschelde, de gelegenheid om op eigen kosten de dag met een feestelijke maaltijd (keuze uit vis of vlees) af te ronden in Scheldebrasserie ‘De Landing’. Voor € 25,- p.p. schuift u ontspannen aan (twee drankjes inbegrepen).

Tip: gezien de vele aantrekkelijke chalets (+ binnen- en buitenzwembad) van de naastgelegen camping Scheldeoord, kunt u er natuurlijk ook een heel gezellig lang weekend van maken! U bent er dan immers toch al! Meer info via tel. +31(0)113-639900 of via info@scheldeoord.nl. In de buurt zijn er natuurlijk ook veel gezellige B&B’s.

Meldt u tijdig aan!
LVWCN en VW 412 Club Holland verwachten u! Voor kids is er reductie.
Graag vóór 18 juni inschrijven en betalen via
https://www.lvwcn.nl/inschrijven/types-3-en-4/
Vragen of opmerkingen? Bel dan even met Maurits Schouten op 06-21124689.
Alle Type III en IV rijders hartelijk welkom! Tot 25 juni!