Midzomerbijeenkomst – 50 jaar LVWCN

23 juni 2023
t/m 25 juni 2023
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Tienhoven aan de Lek
LVWCN evenement

Op vrijdag 23 juni gaat het Midzomerweekend van start. We zullen begin van de avond het weekend feestelijk openen met koffie/thee en gebak. Een gezellig samenzijn op een camping langs de Lek, hopelijk met een heerlijk zonnig weertje.

De camping beschikt over een cafetaria waar je op vrijdag eventueel nog wat te eten kunt halen. Op het terrein hebben we de beschikking over een grote tent. Daar zal op zaterdag een buffet plaatsvinden. Aansluitend op het eten hebben we een DJ uitgenodigd om onze disco avond in goede banen te leiden. We zetten de tijd even stil in 1973 en vieren in seventies stijl de verjaardag van de club. Ook de dresscode is seventies. Niet verplicht, wel gewenst.

Uiteraard zijn ook de niet-kampeerders van harte welkom. Helaas beschikt de camping niet over huisjes of stacaravans voor mensen zonder kampeerambities. Maar er is wel een aantal B&B’s in de buurt te vinden:

  • Broeks’ Bed en Brood, Broekseweg 34 in Meerkerk (0183-601660)
  • Buiten Gewoon, Broekseweg 66 in Meerkerk (06-53593978)
  • Plexat, Achthoven 30 in Lexmond (06-34892463)
  • Pension De Gouden Leeuw, Kortenhoevenseweg 12 in Lexmond (0347-341883)
  • Het Uilenest, Lekdijk 41 in Tienhoven aan de Lek (0183-602194). Het is niet bekend of deze B&B nog geopend is dit jaar.

Het is eventueel ook een optie om te vragen of er clubgenoten zijn die misschien een kampeermiddel te leen hebben.

Het programma van zaterdag
We beginnen met een kopje koffie/thee in de tent. De route voor de rit wordt hier uitgedeeld en we starten ieder voor zich met de rondrit. Halverwege hebben we een lunch op een zeer bijzondere locatie, waarna we de omgeving verder verkennen vanuit onze luchtgekoelden.
Als we aan het eind van de middag weer op de camping arriveren, hebben we even tijd om bij te komen in een luie stoel voor je kampeerplek. De mensen die niet kamperen kunnen even in de grote tent bijkomen of aanschuiven bij diverse hangplekken.

Rond half 6 zal het buffet worden geopend door de voorzitter. Loek doet het praatje en we laten de allerkleinste als eerste aanvallen op het buffet. Als eenieder zich netjes houdt is er genoeg buffet voor iedereen, zowel warm als koud. Rond 7 uur sluiten we het buffet af, ruimen we de tent op en maken ons op voor de disco. De feestavond zullen wij om 24 uur afsluiten qua muziek, even rustig napraten is dan nog wel mogelijk. Al is de kans groot dat na zo’n intensieve dansavond we lekker naar bed gaan.

Het programma van zondag
Op zondag slapen we wat uit en zal in de loop van de ochtend de Clubshop aanwezig zijn. Ook is er dan een kofferbakverkoop. Wanneer je spullen hebt die je vanuit je kofferbak wilt verkopen dan is dit mogelijk.

De camping heeft enkele regels
Op het terrein mag je niet harder rijden dan 5 km en niet onnodig rijden. Honden zijn welkom, maar ten alle tijden aangelijnd! Ook in het aangrenzende wandelgebied, dit is een natuurgebied waar diverse soorten vogels wonen. En uiteraard wat achter gelaten wordt door de hond even opruimen! Verder: houd de camping netjes, maak niet teveel herrie en houd rekening met elkaar.

Inschrijven kan tot en met 8 juni via  www.lvwcn.nl/inschrijven/midzomer/