Moerdijks Oldtimer Festival (zoekt spijlbussen)

Start datum: 29 augustus 2020

Eind datum: 30 augustus 2020

Andere club evenement

Het Moerdijks Oldtimer festival  is op zoek naar Volkwagen T1 camper bezitters  welke op ons festival met de T1 willen bezoeken.

Ons Oldtimerfestival word gehouden op 29 en 30 Augustus aan het haventerrein in Moerdijk.

Op het festival zijn o.a Nostalgische kermis , Spiegeltent , Nostalgische vaartuigen en heel veel  Auto’s , Bromfietsen en Motoren.

Het evenement word doorgaans bezocht door ongeveer 10000 bezoekers.

We hebben een veld grenzend aan onze braderie waar we elke editie van het festival een ander in vulling aan geven om ons festival afwisselt te houden.

In de loop der jaren zijn de Cadillac club , clubs met leger voertuigen en een club met politie voertuigen de revue al gepasseerd.

 

Dit jaar is ons idee dit in te willen vullen met Volkswagen T1’s en omdat het festival uit 2 dagen bestaat  dachten wij aan de camper uitvoeringen van dit voertuig dan kunnen de eigenaren er ook overnachten en het veld naar eigen inzicht inrichten. Naar ons idee zou het gaan om 15 tot 20 voertuigen om dit veld te vullen welke in de loop van zaterdag middag verwacht worden tot zondag +/- 16.00 u.

Voor een impressie van ons festival kunt u kijken op www.stichtingnostalgischmoerdijk.nl

Voor alle deelnemende voertuigen geld als tegenprestatie dat de toegang gratis is en wordt u op zaterdag avond getrakteerd op een barbecue.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ; J Geleijns, 0623637510 info@autobedrijfmoerdijk.nl