Najaarsbijeenkomst + A tot Z rit

Start datum: 28 september 2018

Eind datum: 30 september 2018

Locatie: Camping Het Goede Leven, Eerde (NB)

Ontstaan van de rit
Ik (Ton Ketelaars) ben geboren in Zijtaart (Noord-Brabant). Dit is de allerlaatste plaats in het Nederlandse plaatsnamenregister. Op zich niet bijzonder, ware het niet dat in 1986 het Algemeen Dagblad aandacht schonk aan de eerste en laatste plaats van dat plaatsnamenregister: Aadorp in Twente en Zijtaart bij Veghel. In een grijs verleden ben ik ooit lid geweest van de fietsclub van Zijtaart. Deze fietsclub schonk in 1992 aandacht aan Aadorp-Zijtaart. Echt dicht bij elkaar liggen de twee plaatsen niet, maar 200 km is fietsend te doen binnen een dag. Er werd contact gezocht met een fietsclub uit de omgeving van Aadorp en samen maakten ze er een mooie happening van. Voor het 30 jarig jubileum in 2003 wilde ik deze tocht al eens doen met de LVWCN. Als het met de fiets kan, kun je het zeker met een luchtgekoelde VW, toch? Samen met Wim Oosthoek zijn we er toen aan begonnen. Om een aantal redenen is dat toen niet doorgegaan. Het heeft mij echter nooit losgelaten. Nu dus een nieuwe poging, met hulp van Peter Hageman uit Aadorp.  Het wordt geen ritje rond de kerk, maar een uitdaging voor mensen die van autorijden houden! De uitgezette rit voert u o.a. over de Sallandse Heuvelrug, Posbank en Zeven Heuvelenweg.

Najaarsbijeenkomst 28 t/m 30 september
Zoals u misschien al in de gaten hebt, is dit geen normale najaarsbijeenkomst. We zijn namelijk op twee verschillende plaatsen. De hoofdcamping is Camping  Het Goede Leven in Eerde (N-Br). Voor de leden die niet aan de rit willen deelnemen is hier de “normale” najaarsbijeenkomst. Hier is voor ons voldoende ruimte. Op deze camping zijn diverse huurmogelijkheden (zie de website van de camping). Bent u van plan iets te huren? Dan regelt u dat zelf met de camping.
Een uitgebreid programma hebben wij niet op de camping. Op zaterdagavond is er wel een gezamenlijk eten gepland op de camping. Op zondagmorgen maken we samen een wandeling (niet verplicht). Hierna staat de koffie en thee met lekkernijen voor ons klaar in het restaurant. De clubshop is op zondagmorgen aanwezig.

Dagbezoek
Wilt u voor 1 dag komen? Dat is uiteraard ook mogelijk.
Vul wel het inschrijfformulier in. Geeft u dan ook aan of u mee doet met het buffet of het “koffieuurtje” .

A tot Z Rit 29 September
Deze dag rijden we de rit die ons voert door Aadorp en Zijtaart.  De rit zelf is circa 200 km lang. In Aadorp is helaas geen mogelijkheid om een grote groep te ontvangen. Hierdoor is gekozen voor een geschikte startlocatie in de omgeving. Die is gevonden bij Restaurant Liedenbaum in Bornerbroek met direct hier tegenover Minicamping Erve Henderiks Hoeve. Om organisatorische redenen is daarom ook gekozen om door Zijtaart te rijden met als eindpunt van de tocht de dichtbij gelegen Camping Het Goede Leven in Eerde (N-Br.)
Voor meer (financiële) informatie verwijzen wij u graag naar de luchtboxer 4.

Inschrijven kan tot 31 augustus 2018

via www.lvwcn.nl/inschrijven/

 

Heeft u verder nog vragen? Stuurt u ons dan een mailtje tgketelaars@hetnet.nl

Ton en Gemma Ketelaars (Foto Zijtaart)

Peter en Anke Hageman (Foto Aadorp)