Lang Najaarsweekend – Ter land, ter zee…

Start datum: 16 september 2021

Eind datum: 19 september 2021

LVWCN evenement

Nee, niet ook nog eens ‘in de lucht’. Maar naast smal asfalt, gaan we tijdens het lange Najaarsweekend van donderdag 16 t/m zondag 19 september zeker weten wél het water op! Juist op dat punt spelen er nog wat (financiële) keuze-afwegingen. Dat maakt dat er nu al wel een compleet meerdaags programma ligt, maar nog geen definitief inschrijfformulier. Dat wordt medio juli a.s. Inmiddels is al ruim 50% van de beschikbare 35/40 kampeerplaatsen vergeven op basis van de voorinschrijving. Voor degenen die nog wat twijfelden: wacht niet te lang om u alsnog aan te melden!!

Programma op hoofdlijnen
Thuisbasis voor het lange Najaarsweekend is Kampeerhoeve Koole in het dorpje Noorden aan de Nieuwkoopse Plassen (www.kampeerhoevekoole.nl). Drie van de vier kampeervelden hebben we die dagen voor ons alleen. Twee velden liggen beschut. Op het derde veld kijkt u mijlenver de polder in. Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

Donderdag 16 september
Aankomstdag (vanaf 14.00 uur) met om 20.00 uur het gezamenlijke startschot op de camping.

Vrijdag 17 september
’s Morgens begint wat ingetogen. Voor de koffie en/of de kleine trek belandt u op een locatie waar dat normaliter met de auto helemaal niet kan. Vervolgens komen we via het historisch wat beladen dorp Hekendorp terecht bij iemand met een ‘glad’ beroep. Daarna gaat u, een ieder op z’n eigen manier, rond 15.30 uur te water in ‘De Meije’ voor de verdere afronding van de dag. Onze luchtgekoelden blijven in elk geval droog.

Zaterdag 18 september
Vanaf 11.00 uur rijden we vóór de lunch onze VW’s in een mooi Hollands decor eerst lekker warm. Na de lunch zetten we onderweg o.a. de tanden in een pittige lekkernij. Rond 17.00 uur een korte wandeling naar een helemaal voor de LVWCN gereserveerde (buiten) locatie annex strandje, voor de slotmaaltijd. De locatie is niet per auto bereikbaar.

Zondag 19 september
Voor wie dat wil (intekenen) is er de gelegenheid om onder begeleiding van Natuurmonumenten met een fluisterboot de Nieuwkoopse Plassen over te steken.

Inschrijving
Los van overnachtingskosten, betalen deelnemers aan deze meerdaagse Najaarsbijeenkomst een eigen bijdrage. Ook het LVWCN-bestuur draagt in de kosten bij. Op zaterdagavond is de slotmaaltijd facultatief. Elke équipe ontvangt een geïllustreerd programmaboekje. Meldt u zich a.u.b. spoedig aan (vol = vol). Bij vragen: bel (06-21124689) of mail (mjc.schouten@hotmail.com) uw vraag. Inschrijven via de LVWCN-site kan vanaf medio juli a.s. Graag tot half september!