Lang Najaarsweekend – Ter land, ter zee…

Startdatum: 16 september 2021

Einddatum: 19 september 2021

LVWCN evenement

Nee, niet ook nog eens ‘in de lucht’. Maar naast smal asfalt, gaan we tijdens het lange Najaarsweekend van donderdag 16 t/m zondag 19 september zeker weten wél het water op! Hieronder het complete meerdaagse programma. Via het inschrijfformulier kunt u zich aanmelden. Degenen die al vooraf hebben aangegeven dat ze willen deelnemen, zijn verzekerd van een kampeerplaats. Voor degenen die nog wat twijfelen: wacht niet te lang om u alsnog aan te melden!! Ook daggasten zijn vanzelfsprekend hartelijk welkom.

Programma op hoofdlijnen
Thuisbasis voor het lange Najaarsweekend is Kampeerhoeve Koole in het dorpje Noorden aan de Nieuwkoopse Plassen (www.kampeerhoevekoole.nl). Drie van de vier kampeervelden hebben we die dagen voor ons alleen. Twee velden liggen beschut. Op het derde veld kijkt u mijlenver de polder in. Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

Donderdag 16 september
Aankomstdag (vanaf 14.00 uur) met om 20.00 uur het gezamenlijke startschot op de camping.

Vrijdag 17 september
’s Morgens begint wat ingetogen. Voor de koffie en/of de kleine trek belandt u op een locatie waar dat normaliter met de auto helemaal niet kan. Vervolgens komen we via het historisch wat beladen dorp Hekendorp terecht bij iemand met een ‘glad’ beroep. Vervolgens gaan we, na een bedrijfsbezoek, voor degenen die dat willen en zich daarvoor inschrijven, tussen 16.30 / 17.00 uur te water als afronding van de dag. Onze luchtgekoelden blijven in elk geval droog.

Zaterdag 18 september
Vanaf 11.00 uur rijden we vóór de lunch onze VW’s in een typisch Hollands decor eerst lekker warm. Na de lunch krijgen we onderweg nog een mooi fotomoment met …. (verrassing!). Vervolgens zijn er in de middag verschillende dingen te beleven. In het inschrijfformulier zijn 5 opties genoemd. Tenslotte verzamelen we ons rond 17.00 uur bij ‘Pietje Potlood’ in De Meije voor een korte, gezamenlijke wandeling naar een helemaal voor de LVWCN gereserveerde (buiten) locatie, annex strandje, voor onze slotmaaltijd. Deze locatie is niet per auto bereikbaar.

Inschrijving en betaling (uiterlijk maandag 6 september 12.00 uur)
Los van overnachtingskosten, betalen deelnemers (ook de daggasten) voor deze meerdaagse Najaarsbijeenkomst een eigen bijdrage van € 11,- per programmadag. Ook het LVWCN-bestuur draagt voor een belangrijk deel in de kosten bij. Op zaterdagavond is de slotmaaltijd facultatief. Elke équipe ontvangt een geïllustreerd programmaboekje met de routes. Meldt u zich a.u.b. spoedig aan (vol = vol).
www.lvwcn.nl/inschrijven/najaar/
Bij vragen: bel (06-21124689) of mail (mjc.schouten@hotmail.com) uw vraag. Inschrijven via de LVWCN-site kan vanaf heden. Graag tot half september!