Technische en Open dag Magazijn

Datum: 6 november 2021
Locatie: Terheijden
LVWCN evenement

Zaterdag 6 november van 10.00 tot 16.00 uur is het Magazijn open. Gelukkig mag het weer na die vervelende coronatijd. Gezellig met medeclubleden een praatje maken onder het genot van koffie of thee of onderdelen zoeken die nog op het verlanglijstje staan.

Rond 12.30 uur is er een lunch, die bestaat uit erwtensoep, roggebrood met spek en belegde broodjes.

Het technische deel heeft dit jaar een andere vorm. Clublid en zéér ervaren straler Ton Ketelaars gaat die dag 2x (11.00 en 14.00 uur) een lezing geven over het stralen van oude auto’s en alles wat daarbij komt kijken. Stralen is iets dat voor sommigen misschien simpel lijkt, maar als je geen kennis van zaken hebt kun je veel schade aanrichten. Met vele foto’s geeft hij tekst en uitleg over stralen en beantwoordt hij uw vragen. Het zal ruim een uur duren.

Hierna kun je wat drinken of je laatste onderdelen kopen. We hopen veel mensen een leuke dag te bezorgen.

Vanwege de corona nasleep vernemen we graag hoeveel personen bij de lezing willen zijn, e.e.a. om te voorkomen dat het te druk wordt in de ruimte (maximaal 40 personen).

Geeft u daarom vóór 1 november op voor de lezing. Bij de aanmelding graag vermelden of u om 11 uur ‘s morgens of om 2 uur ’s middags komt en met hoeveel personen.

Het mailadres is: documentatie@lvwcn.nl

Kijk voor het adres en de routebeschrijving in het clubblad.