Afgelast : Voorjaarsweekend 2020

Start datum: 15 mei 2020

Eind datum: 17 mei 2020

Locatie: Camping Slot Cranendonck in Soerendonk

LVWCN evenement

In het weekend van 15-16-17 mei 2020 nodigen wij alle clubleden uit voor een kampeerweekend in het mooie Soerendonk (Regio de Kempen, in Zuidoost-Brabant). Dagbezoekers zijn ook welkom, zij kunnen aan het zaterdagprogramma deelnemen. We verblijven op camping Slot Cranendonck (www.slotcranendonck.nl), een mooie camping, met zwembad, goede faciliteiten en gelegen in de mooie Brabantse natuur.

Wat gaan we doen?
Op vrijdag ontvangen we de deelnemers op camping Slot Cranendonck. Die dag is er geen programma, zodat iedereen zich rustig kan installeren en de omgeving alvast kan verkennen. In het programmaboekje zullen we suggesties opnemen. Na het avondeten (op eigen gelegenheid) willen we met z’n allen het weekend officieel openen.

Zaterdagochtend vertrekken we voor een leuke rondrit. Daarbij doorkruisen we niet alleen de Nederlandse Kempen, maar gaan ook de Belgische grens over. Tijdens de rondrit is er een koffiestop bij Trappistenklooster de ‘Achelse Kluis’ (met abdijwinkel).

Alle deelnemers (ook die niet deelnemen aan de rondrit) zijn in de loop van de middag welkom bij ‘De Schuilhut’ (schietterrein) van het Sint Jansgilde Soerendonk. Dit gilde is in 1644 opgericht en vierde in 2019 zijn 375-jarig bestaan. Wat velen niet weten is dat de huidige Koning van het gilde lid is van de LVWCN. Hoewel wij als ‘eenvoudige niet-leden’ deze Koning niet van zijn positie kunnen schieten, krijgen we wel de mogelijkheid om een poging te wagen. Het terrein van het gilde ligt op loopstand van de camping.

Zaterdagavond nodigen we iedereen uit voor een gezamenlijk diner. Dit vindt plaats in het restaurant op de camping.

Zondagochtend sluiten we het weekend weer met z’n allen samen af. U kunt de dag gebruiken om de prachtige omgeving nog wat te verkennen. Degenen die op 17 mei naar de Brillen- en ovalendag willen kunnen na dit afscheidsmomentje vertrekken en kunnen dan rond de middag in Wilnis zijn.

Zijn er alternatieven voor kamperen?
Op de camping zijn enkele stacaravans te huur. Meer informatie daarover kunt u rechtstreeks bij de camping opvragen en u dient deze ook zelf te boeken. Ook zijn er in de buurt een paar leuke B&B’s te vinden, zodat ook de niet-kampeerders mee kunnen genieten van het weekend. Informatie over de B&B’s is op te vragen via Toni: toniras@gmail.com.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Vanaf dit moment is het mogelijk om u aan te melden. Ook als dagbezoeker verzoeken wij u om uzelf aan te melden. Aanmelden kan via www.lvwcn.nl/inschrijven/voorjaar2020/.
Aanmelden kan tot uiterlijk  woensdag 1 april 2020.

Heeft u vragen?
Neem met ons contact op, per mail via Toni Ras: toniras@gmail.com, of per telefoon via Bram Keijsers: 06-23104537

We zien jullie graag in Soerendonk. Tot dan, houdoe!
Jeroen, Lisa, Guy, Toni, Marlou, Remy, Elise, Freddie, Elize en Bram