VWs op de Zondagsmarkt in Enschede

Datum: 4 juli 2021

Locatie: Enschede

LVWCN evenement

Een spontane uitnodiging die hopelijk leidt tot een mooie meeting en wie weet zelfs een nieuw traditie!

Natuurlijk moeten we in deze corona tijden steeds een slag om de arm houden, maar deze uitnodiging wilden we niet afslaan. We zijn als LVWCN uitgenodigd door de stichting ‘Reuring op het Van Heekplein’ om op zondag 4 juli a.s. een meeting te houden op het mooie H.J. van Heekplein in Enschede. Naast onze meeting is er deze dag niet alleen de zondagmarkt, maar is er ook een cusiosamarkt en zijn de winkels geopend. Verder zijn er op het foodplein diverse snacks verkrijgbaar.

Het Van Heekplein ligt midden in het gezellige centrum van Enschede. We kunnen onze auto’s op het plein neerzetten. Voor ons zijn speciale plekken gereserveerd en staan er dranghekken, zodat onze auto’s er veilig kunnen staan. Voor de deelnemers is er koffie, thee en een broodje geregeld.

Op de zondagmarkt zijn de lokale marktondernemers vertegenwoordigd en kun je een hapje eten op het foodplein. Tevens kun je rondstruinen op de curiosamarkt en op zoek gaan naar antiek en tweedehands spulletjes. Ook aan de kinderen is gedacht. Die kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje maken in de draaimolen op het kidsplein. Of heerlijk shoppen in één van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft.

Kortom, een mooie mogelijkheid om onze auto’s (en club) te laten zien aan een groot publiek. En een leuke dag voor jong en oud en het hele gezin! En bovenal, elkaar weer ontmoeten!

De zondagmarkt vindt plaats van 12:00 uur tot 17:00 uur. Het is het makkelijkst om er tussen 11.00 en 12.00 heen te rijden, want dan is het in de binnenstad nog niet zo druk. Het evenement duurt tot 17.00 uur. Vanzelfsprekend is het mogelijk om ook al eerder van het terrein af te rijden.

Wel vragen we je om je vooraf op te geven in verband met de voorbereidingen. Wil je hierbij aanwezig zijn, geef je dan even op via: www.zondagmarktenschede.nl, ga in de agenda naar 4 juli en vul daar het formulier in. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je inschrijving en een routebeschrijving.

Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat het evenement corona proof is, en de dan geldende corona maatregelen dienen in acht te worden genomen. Zijn er vragen neem dan gerust contact met ons op via evenementen@lvwcn.nl.

Graag tot ziens op zondag 4 juli in Enschede!
Alfred Westenbroek en HendrikJan Wijers