Clubshop

De LVWCN clubshop heeft een groot aantal leuke VW gerelateerde artikelen op voorraad.
Bijvoorbeeld: kleding, gadgets, sieraden en boeken.

Contact: Willem Sustronk, clubshop@lvwcn.nl


ClassicVW TECH is het antwoord op al je technische vragen.
Een serie technische boeken. Het begint met een basisintroductie in volume 1 voor iedereen die nog nooit aan zijn luchtgekoelde Volkswagen gewerkt heeft, en gaat door met de ontsteking, de carburator, de oliekoeling, de lucht- koeling en de motorrevisie. De boeken zijn afgewerkt met een harde kaft, geïllustreerd met veel duidelijke foto’s en is in het Nederlands geschreven. ClassicVW TECH behandelt de VW Kever, Karmann Ghia, VW Bus, type 181 en type 3.

Speciale leden aanbieding, geldig tot eind april 2021.
De boeken zijn afzonderlijk te bestellen en kosten €28.00 per deel.
Indien u 3 of meer boeken in één keer besteld kosten de delen €25,00 per stuk
Bij een bestelling van de hele serie krijgt u 1 boek gratis, u betaald dan geen €196.00 maar slechts 168.00 euro


TECH volume 1
Volume 1 geeft je een technische introductie van de lucht- gekoelde VW. Dit boek is bedoeld voor liefhebbers die geen kennis hebben van de VW techniek, geen idee hebben hoe al- les werkt en bijvoorbeeld niet weten waar de startmotor zit. Na het lezen van volume 1 zul je de techniek van de luchtgekoelde Volkswagen beter begrijpen, dit boek geeft je de basiskennis om de andere boeken in deze reeks te begrijpen.

TECH volume 2
Volume 2 behandelt het elektrisch circuit waarbij de ontsteking een belangrijk onderdeel is. In dit volume zullen we voor het eerst samen aan je VW werken. We zullen een diagnose helpen opstellen en helpen met de af- stelling van de elektrische onder- delen van je boxermotor. De volgende delen van je motor worden besproken: de accu, de V-riem, de dynamo of alternator, de startmotor, de kleppen, de ontsteking en we gaan de compressie meten.

TECH volume 3
Volume 3 gaat verder met de brandstofinstallatie met als eindpunt in dit volume de afstelling van de carburateur. We bespreken de volgende delen van de boxermotor: de lucht- filter, de benzinetank, de benzinepomp, de carburateur en het inlaatspruitstuk. We helpen je een diagnose op te stellen van het benzinecircuit van je VW om eventuele probleempunten te herstellen.

TECH volume 4
Volume 4 behandelt de werking, de diagnose, het onderhoud, de afstelling en de revisie van het oliecircuit van je VW. We bespreken alle mogelijke olielekkages en hoe deze te verhelpen. Om het oliecircuit helemaal te kunnen behandelen moesten we in dit volume ook uitleggen hoe je de motor uit- bouwt, hoe het vliegwiel en de koppeling werkt en we hebben een tipje van de sluier moeten lichten over de luchtkoeling.

TECH volume 5
Volume 5 neemt de koeling, de verwarming en de uitlaat onder de loep. In volume 4 hadden we het koelhuis al uitgebouwd om de oliekoeler te vervangen. In volume 5 gaan we een stukje ver- der en nemen we de complete luchtkoeling onder handen. We beginnen met de werking uit te leggen, daarna bepalen we hoe je een diagnose kunt stellen, we eindigen dit boek met het echte werk, het uitbouwen en weer op- bouwen van de luchtkoeling onderdelen van je VW.

TECH volume 6
Voor volume 6 wilden we een boek maken waarin het binnenste (draaiend gedeelte) van de boxermotor aan bod kwam. We beginnen aan de motorrevisie in volume 6, het vakkundig en slim demonteren van de motor.
.

TECH volume 7
In het volume 7 bespreken we de maatvoering van onderdelen en de wederopbouw, het eigenlijke monteren. Zowel volume 6 en 7 zullen je begeleiden bij het reviseren van je motor, of je het zelf doet of laat doen, in beide gevallen zullen deze erg waardevol blijken.


Hoe kunt u bestellen.
Stuur een mailtje naar clubshop@lvwcn.nl met omschrijving van uw bestelling en de gewenste hoeveelheid. Vermeld hier ook uw n.a.w. gegevens en het lidmaatschapsnummer zoals vermeld op uw ledenpas. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een factuur voor de levering. Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling zorgvuldig worden verpakt en worden verzonden via DHL.

Leveringsvoorwaarden.
Levering vindt uitsluitend plaats aan clubleden, dit naar overleg van de n.a.w. gegevens en lidmaatschapsnummer zoals vermeld op de ledenpas.
Artikelen zijn beperkt voorradig.
Verzending vindt plaats nadat betaling is ontvangen.
Verzendkosten en risico van de verzending zijn voor rekening van de ontvanger.
Verzending vindt uitsluiten via DHL plaats.

Alles onder voorbehoud van, tekst, zet en of drukfouten.