Herfstrit

Datum: 27 oktober 2019

LVWCN evenement

Terwijl ik dit schrijf, loopt het zweet over mijn voorhoofd en vraag ik me af: “Hoe wordt de lucht gekoeld?” Kortom, er is op dit moment nog geen enkele aanleiding om überhaupt aan de herfst te denken… Maar toch: Zet het vast in de agenda, de laatste zondag van oktober, de 27e om precies te zijn. Dan staat die datum in elk geval alvast vrij gepland om deel te nemen aan de jaarlijkse Herfstrit!

Deze seizoens-afsluiter is altijd goed bezocht. En we gaan er ook dit jaar weer een mooie en leuke rit van proberen te maken. De eerste ideeën spoken al door het hoofd. Wat is een leuke startlocatie? Wat is een leuk eindpunt? Welke bezienswaardigheden zijn de moeite waard? Ga ik jullie aan het puzzelen zetten of houden we het op een tourrit of misschien wel allebei? Allemaal vragen waar ik nu nog geen antwoord op heb.

Maar één ding weet ik zeker: We gaan er een mooie dag van maken! Houd de Luchtboxer en de site in de gaten voor meer informatie. Ik hoop op een grote opkomst van fraaie luchtgekoelden.

Peter Muller