Herfstrit

Datum: 31 oktober 2021

Locatie: Achterhoek

LVWCN evenement

Traditioneel gezien sluiten we op de laatste zondag van oktober met de Herfstrit het seizoen af. In 2020 hadden we alles geregeld en lag de route klaar, maar hebben we uiteindelijk toch begin oktober een streep moeten zetten door de Herfstrit.

Voor 2021 hebben we goede hoop dat het allemaal wél door mag gaan. Natuurlijk moeten we, kijkend naar de ervaring van het afgelopen jaar, een slag om de arm houden. Maar wij gaan ervan uit dat we op zondag 31 oktober 2021 rond de klok van 11 uur elkaar gaan treffen in Babberich, bij ’t Centrum, Dorpstraat 78, 6909 AN.

Hier beginnen we met koffie met wat lekkers. En aan het eind van de rit komen we hier terug voor een drankje en is er gelegenheid om op eigen kosten een hapje te eten. We gaan kijken of we een leuk LVWCN-menuutje kunnen samenstellen en serveren. Van daaruit gaan we in het prachtige grensgebied een route rijden. Hierbij verkennen we de Achterhoek, Duitsland en een klein stukje Liemers.

Hoewel we het graag anders zouden zien, ontkomen we er niet aan te werken met vooraf inschrijven. Dit kan door een mail te sturen naar evenementen@lvwcn.nl. Zodra u zich heeft opgegeven, wordt u ook op de hoogte gehouden als er verdere ontwikkelingen zijn.

Voor nu, noteer zondag 31 oktober in de agenda met de notitie ‘Herfstrit LVWCN?’ en geef u op. Vanzelfsprekend zijn we afhankelijk van hoe Covid-19 zich ontwikkelt.