Voorjaarsweekend

31 mei 2024
t/m 2 juni 2024
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Hoeven (NB)
LVWCN evenement

Voorjaarsweekend 2024 in Hoeven (Noord-Brabant)

In het weekend van 31 mei t/m 2 juni 2024 nodigen wij alle clubleden uit voor een kampeerweekend in Hoeven, gelegen net ten westen van Breda. Dagbezoekers zijn ook welkom, zij kunnen aan het zaterdagprogramma deelnemen. We verblijven op camping Molecaten Park Bosbad Hoeven (www.molecaten.nl/bosbad-hoeven), een mooie camping, met zwemparadijs, goede faciliteiten en gelegen in de mooie Brabantse natuur. We hebben voor de club een paar veldjes gereserveerd waar we bij elkaar kunnen staan.

Wat gaan we doen?

  • Op vrijdag ontvangen we de deelnemers op de camping (vanaf 13u). Die dag is er geen programma, zodat iedereen zich rustig kan installeren en de omgeving kan verkennen. In het programmaboekje zullen we suggesties opnemen, dichtbij liggen bijvoorbeeld Oudenbosch (met zijn prachtige basiliek) en Breda. Na het avondeten (op eigen gelegenheid) willen we met z’n allen het weekend officieel openen.
  • Zaterdagochtend vertrekken we voor een leuke rondrit door West- en Midden-Brabant. De precieze route wordt op dit moment nog uitgewerkt.
  • Zaterdagavond nodigen we iedereen uit voor een gezamenlijke BBQ op de camping.
  • Zondag willen we een moment organiseren waarop andere campinggasten en belangstellende bezoekers de kans krijgen om onze mooie Volkswagens te bekijken. Ook zal de clubshop aanwezig zijn. U kunt de dag ook gebruiken om de prachtige omgeving nog wat te verkennen.
  • De camping biedt ons de mogelijkheid om voor het gelijke campingtarief te blijven staan t/m maandag 3 juni 2024 om 11u. (u hoeft dus zondag niet gehaast te vertrekken). Als u eerder of later wilt komen of vertrekken, dient u dit zelf te reserveren bij de camping.

Wat biedt de camping als extraatjes?
De camping heeft een groot waterspeelpark “Splesj”. De kampeerders kunnen daar het gehele weekend kosteloos gebruik van maken. Verder is het een luxe camping, met o.a. een restaurant, bakkerij en allerlei speelvoorzieningen.

Zijn er alternatieven voor kamperen?
Op de camping zijn diverse stacaravans en huisjes te huur. Meer informatie daarover kunt u rechtstreeks bij de camping opvragen en u dient deze ook zelf te boeken. Deze zijn voor LWVCN-leden ook te boeken voor de dagen van het clubweekend. Vermeld bij het boeken dan ook a.u.b. dat u bij de LVWCN hoort.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Aanmelden via : www.lvwcn.nl/inschrijven/voorjaarsweekend/ (uiterlijk 31 maart 2024)
Ook als dagbezoeker verzoeken wij u om uzelf aan te melden.

Nog vragen?
Stel ze aan Ron de Vogel of Bram Keijsers via evenementen@lvwcn.nl.

We zien jullie graag in Hoeven. Tot dan, houdoe!