Voorjaarsweekend

26 mei 2023
t/m 28 mei 2023
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Camping `De Bouwte` in Midwolda, Groningen
LVWCN evenement

Vier dagen Oost-Groningen. Het Voorjaarsweekend in 2023.
We hebben een aantal keer op camping `De Bouwte` in Midwolda gestaan. Daar zijn we nu weer te gast. Het is een kindvriendelijke camping waar eventueel honden ook welkom zijn. Kijk maar eens op hun site: www.campingdebouwte.nl. Er is op het terrein ook een aantal chalets beschikbaar. Die van te voren geboekt dienen te worden. Een hotel, danwel een Stayoke Hostel, bevinden zich in het dorp verderop.

Het Voorjaars Pinksterweekend 2023 is een 4-daagse meeting. Het programma van deze dagen is o.a. zaterdag een rondrit met een bezoek aan de Graanrepubliek in Nieuweschans. Waar ze veel verschillende producten van graan maken, distilleerderij van drank, brood, enz. De zondag en maandag kun je naar een oldtimervliegshow in Oostwold of naar de Pinksterfeestdagen in Delfzijl of naar eigen idee in te vullen.

Officieel begint het weekend op vrijdag 26 mei tot en met maandag 29 mei, maar als je eerder naar de camping wilt komen, is dat natuurlijk geen probleem. Graag van tevoren melden bij de camping. We hebben hetzelfde terrein als de vorige keer ter beschikking. Tel. camping: 0597591706.

Organisatie: Henk Akkerman henksmail@ziggo.nl